Cursus

beginnerscursus digitale fotografie

Je hebt een digitale camera gekocht maar weet niet hoe je die optimaal gebruikt. Staat jouw camera ook op de stand "automatisch" maar wil je meer? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus digitale fotografie.

100 

Cursus digitale fotografie voor beginners
100€

Je hebt een digitale spiegelreflex of systeemcamera gekocht maar weet niet hoe je die optimaal gebruikt. Staat jouw camera ook op de stand "automatisch" maar wil je meer? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus digitale fotografie.

De cursus bestaat uit 5 lessen.


Cursus digitale beeldbewerking in Lightroom
100€

Door het achteraf bewerken van een foto maak je het verschil tussen een aardige foto en een mooie foto. In de cursus digitale beeldbewerking leer je hoe je dat kunt doen met behulp van het programma Lightroom van Adobe. In de cursus wordt onder meer behandeld: importeren en indelen van foto's, het maken van aanpassingen als belichting, bijsnijden, rechtzetten en het wegwerken van onregelmatigheden.


Workshops op maat
 

Naast de cursus Digitale fotografie en Lightroom voor beginners, organiseren wij ook cursussen en workshops op maat. Wil je verder in de theorie en praktijk van het fotograferen na de beginnerscursus of wil je je verder specialiseren in Lightroom na de 3 introductielessen? Laat het ons weten, zodat wij een passende cursus of workshop kunnen organiseren. Tevens organiseren wij workshops op locatie, bijvoorbeeld met een model of een wandeling door Rotterdam om de architectuur of het straatbeeld vast te leggen. Wij leren je creatief kijken naar de omgeving, om deze op een originele en onderscheidende wijze vast te leggen.

Privéles
 

Wil je je camera leren kennen, meer weten over een bepaalde techniek of je foto’s verbeteren door fotobewerking (Lightroom), dan is het mogelijk om een privéles te boeken. Op deze manier wordt de les geheel afgestemd op jouw wensen.
My Services
  • +31 6 20 39 18 05
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Social