Skip to main content

Het was een hele leuke gezellige leerzame cursus!!! Mijn doel is zeker behaald na deze cursus. Een echte aanrader!!!
Sabrina

Het was echt een supercursus, met duidelijke uitleg en in een ontspannen sfeer. Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb, heb er nog meer zin in gekregen om te fotograferen.
Louise

De cursus creatief fotograferen is zeker een aanrader. Naast dat het heel gezellige avonden waren heb ik er veel van geleerd. De tips, de informatie, het zien van de foto's van medecursisten, alles bij elkaar zorgde er voor dat het heel leerzaam was. Op een andere manier leren kijken helpt mij om ook bij shoots en bruiloften betere foto's te maken. Marjan en Martin zijn beiden zeer kundig, dank voor de geweldige avonden!
Karin

Wil je ook meer leren over fotografie? Kijk naar het aanbod en kies de cursus die bij je past.

Workshops op maat

Naast de cursus Digitale fotografie en Lightroom voor beginners, organiseren wij ook cursussen en workshops op maat. Wil je verder in de theorie en praktijk van het fotograferen na de beginnerscursus of wil je je verder specialiseren in Lightroom na de 3 introductielessen? Laat het ons weten, zodat wij een passende cursus of workshop kunnen organiseren. Tevens organiseren wij workshops op locatie, bijvoorbeeld met een model of een wandeling door Rotterdam om de architectuur of het straatbeeld vast te leggen. Wij leren je creatief kijken naar de omgeving, om deze op een originele en onderscheidende wijze vast te leggen.

Privéles

Wil je je camera leren kennen, meer weten over een bepaalde techniek of je foto’s verbeteren door fotobewerking (Lightroom), dan is het mogelijk om een privéles te boeken. Op deze manier wordt de les geheel afgestemd op jouw wensen.